Advert
as

ÇINAR EYMEN’E “UMUT OL” KERMESİ DÜZENLENDİ

ÇINAR EYMEN’E “UMUT OL” KERMESİ DÜZENLENDİ

Solhan Sağlık Meslek Yüksekokulu Öğretim elemanları ile öğrencilerin öncülüğünde ilik nakli bekleyen Çınar Eymen Çakar için kermes düzenlendi.

İlik nakli bekleyen Çınar Eymen Çakar için Solhan Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrenci ve öğretim görevlileri tarafından etkinlik düzenlendi.

Solhan nüfusuna kayıtlı Ergin Çakar’ın B Talesemi hastası oğlu Çınar Eymen Çakar’ın tedavi olabilmesi için Sağlık Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrencilerin öncülüğünde “Çınar Eymen’e Umut Ol” kermesi düzenlendi.

Etkinlikte öğrenciler hazırladıkları yiyecek ve içecekleri vatandaşlara ikram ederek bağış desteği istedi. Kermese başta Sağlık Meslek Yüksekokulu personel ve öğrencileri olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının ve vatandaşlarımızdan yoğun katılım ve destek sağlandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum