Advert
as

SOLHAN YBO ÖĞRENCİLERİNİN ATLETİZM BAŞARISI

SOLHAN YBO ÖĞRENCİLERİNİN ATLETİZM BAŞARISI

Bingöl'de düzenlenen Küçükler Atletizm Festivalinde Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, il birinciliği, il ikinciliği ve il üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu Küçükler Atletizm Festivali ve Türkiye’nin en hızlısı İl Birinciliği Yarışmasında Küçük Kızlar Kategorisinde kürsünün ilk üç basamağında Solhan YBO sporcuları yer aldı.

Bingöl’de yapılan yarışmada Küçük Kızlar Kategorisinde Solhan Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinden Sedanur Karateke birinci, Edanur Kuyu ikinci ve Hayrunnisa Çiçek üçüncü oldu.

Bingöl Merkez Selahaddin Eyyûbi Mahallesi'ndeki Atletizm Tesisleri'nde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporcular, madalya ile ödüllendirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum