Advert
as

ÖZEL EĞİTİM OKULU'NDA ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

ÖZEL EĞİTİM OKULU'NDA ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

Özel Solhan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” nedeniyle okuldaki özel bireyler için etkinlik düzenlendi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Özel Solhan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde özel bireyler için düzenlenen çeşitli etkinliklerle “Engelliler Haftası” kutlandı.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Şube Müdürleri Recep Kaya ve Muhtesim Tunç, Özel Solhan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muhammet Ali Bora, özel bireyler ve aileleri katıldı. 

Özel Solhan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleşen programda günün anlam ve önemine dair konuşmalar geçekleştirilirken, özel bireylerin yaptığı sanatsal etkinlikler sergilendi. Çeşitli oyunlar oynandı. Özel bireylerin ve velilerin katılımıyla pasta kesimi yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi,”Özel Solhan Rehabilitasyon Merkezinin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle özel öğrencilerimiz için düzenlemiş olduğu etkinliğe katılarak Özel öğrencilerimizin sevinç ve mutluluğuna ortak olduk. Özel öğrencilerimize olan ilgi ve alakalarından dolayı kurum çalışanlarına teşekkür ederim.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum