Advert
as

YRP BİNGÖL İL BAŞKANI MAHFUZ ARSLAN İSTİFA ETTİ

YRP BİNGÖL İL BAŞKANI MAHFUZ ARSLAN İSTİFA ETTİ

Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan, "Genel merkez, başarımızı görmezden geldi" diyerek partisinden istifa etti.

Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan, "Genel merkez, başarımızı görmezden geldi" diyerek partisinden istifa etti.

İl başkanlığı görevi ve partisinden istifa ettiğini duyuran Arslan'ın açıklamaları şöyle: "Siyasette milli görüş hareketi içerisinde başladım. Refah Partisi'nin kuruluşunun her aşamasında mücadele ettim. Üç yıl önce Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan'ın daveti üzerine Yeniden Refah Partisinin il başkanı oldum. Teşkilatlandık seçimlere girdik. Bingöl genelinde başarılı sonuçlar aldık. Milletvekili Genel Seçimlerinde Türkiye 1.'si olduk. 31 Mart Yerel seçimlerinde Türkiye 6.'sı olduk ve Genel Başkanımız tarafından üstün başarı belgesi ile takdim edildik."

TEMAYÜL ADI ALTINDA ANLAMSIZ KARAR!

"Gönüllere girmemize ve başarılı süreç geçirmemize rağmen Genel merkezimiz Temayül yoklaması adı altında anlamsız bir karar almış; İl başkanlığımızın ve teşkilatlarımızın bu başarısını görmezden gelmiştir. Bizlere yapılan haksız uygulamalara karşı, her daim yanımızda duran, başta Sancak ve Ilıcalar belediye başkanlarımıza, tüm il ilçe ve meclis üyelerimize, teşkilatlarımıza ve gerek telefonla arayan kıymetli kadirşinas halkımıza teşekkür ederim. Bu vesile ile Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı'ndan ve yıllarımı verdiğim partimden üzülerek istifa ediyorum."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum