Advert
as

“UYUŞTURUCU, GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNİ TEHDİT EDİYOR”

“UYUŞTURUCU, GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNİ TEHDİT EDİYOR”

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Uyuşturucu ve madde bağımlılığının, gençlerin geleceğini tehdit ettiğini söyledi.

Mahalli idareler seçimlerinde Hüda Par’dan Bingöl Belediye Başkan Adayı olan Yunus Emiroğlu, HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindeki partililerle birlikte Bingöl esnafını, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Yunus Emiroğlu, "Biz HÜDA PAR olarak seçimden seçime değil, senenin bütün zamanlarında halkımızla beraberiz, bir aradayız. Hem Bingöl'ümüzün sorunları hem de memleketimizin genel problemleriyle yılın 365 günü 7-24 gücümüz nispetinde ilgilenmeye devam ediyoruz” dedi.

 “TOPLUMUMUZUN FARKLI KESİMLERİYLE FIRSAT BULDUKÇA BİR ARAYA GELİYORUZ”

Bingöl'ün maddi manevi bir takım temel sorunları olduğunu ve bu sorunlarla ilgili neler yapılabileceğini parti teşkilatıyla istişare ettiklerini belirten Emiroğlu, “Bingöl'deyiz, hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Malumunuz geçen seçim sürecinde burada yoğun bir çalışma yürüttük. Ve o çalışmalar sırasında da hep şunu söyledik. Biz HÜDA PAR olarak seçimden seçime değil, senenin bütün zamanlarında inşallah halkımızla beraberiz, bir aradayız. Ve hem Bingöl'ümüzün sorunları hem de memleketimizin genel problemleriyle yılın 365 günü 7-24 inşallah gücümüz nispetinde ilgilenmeye devam edeceğiz demiştik. Ve inşallah biz bu sözümüzün üzerindeyiz ve bu münasebetle de seçimden sonra tabii bu Bingöl'e benim ikinci gelişim. Bu vesileyle hem teşkilat mensuplarımızla bir araya geliyoruz. Bingöl'ümüzün maddi manevi bir takım temel sorunları var malumunuz. Bu sorunlarla ilgili neler yapılabilir, ne tür adımlar atılabilir bunları istişare ediyoruz, konuşuyoruz. Ve bunun yanı sıra tabii hemşerilerimizle, toplumumuzun farklı kesimleriyle, esnafımızla, STK'larımızla, sivil inisiyatiflerle, bu şehirde söz söyleyebilecek bütün kardeşlerimizle bir şekilde fırsat buldukça bir araya geliyoruz. Hem şehrimizin genel sorunları ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Ve inşallah beraber çözüm işinde uğraşıyoruz, gayret sarf ediyoruz. Evet, Bingöl ile ilgili daha önce birçok şey söyledik. Evet, Bingöl'de hem belediye hizmetleri anlamında hem de bir takım merkezi hükümete taalluk eden konularla ilgili ne yazık ki çok ciddi sorunlar var. İnşallah biz bu sorunların yakından takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİMİZİ TEHDİT EDEN UYUŞTURUCU VE MADDE BAĞIMLILIĞIYLA İLGİLİ CİDDİ SORUNLAR VAR”

Bingöl’de son birkaç haftadır yaşanan olaylar hakkında konuşan Emiroğlu, “Burada bir hususun özellikle altını çizmek istiyorum. Maalesef son dönemlerde Bingöl'ümüzde hatta bazı ilçelerimizde kırsal bölgelerimizde çok da tasvip etmediğimiz, çok da hoş olmayan bir takım olumsuz hadiseler cereyan etmektedir. Bir takım adli vakalar, bir takım asayiş sorunları da dikkat çekmektedir. Özellikle gençlerimizin geleceğini tehdit eden uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla ilgili ciddi sorunlar da maalesef dikkatimizi çekiyor. Biz buradan hem vatandaşlarımıza hem de bu şehri idare eden yetkililere şu çağrıda bulunuyoruz. Diyoruz ki, bu şehir bütünüyle hepimizindir. Dolayısıyla buradaki huzurun, barışın, esenliğin sağlanması için hepimizin mutlaka üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekliyle yapması gerekir.  Burada yaşanan olumsuz hadiseler üzerinden milletimize de hemşerilerimize de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen birbirimizi anlayışla karşılayalım. Oturarak, konuşarak sorunlarımıza çözüm bulmaya gayret edelim. Allah muhafaza bir anlık öfkeyle birçok olumsuz hadise meydana gelebiliyor. Bunlara meydan verilmemesi için herkesi daha hassas, daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki bu şehir hepimizindir ve burada hep birlikte inşallah huzurlu, güvenli bir hayat, bir yaşam sürdürmek istiyoruz.” dedi.

"MEMLEKETİMİZİN SORUNLARIYLA İLGİLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Son olarak, memleketin sorunlarıyla ilgileneceklerini belirten Emiroğlu, “Memleketimizin sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğiz. Buradayız. İnşallah hem Bingöl'ümüzün merkezinde hem kırsal bölgelerimizde de bundan sonraki süreçte de çok daha yoğun bir şekilde bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim derdimiz milletimizin sorunlarını gündeme getirmek. Bu sorunlara çözüm üretebilecek mekanizmaları harekete geçirmektir. Senenin bütün zamanlarında inşallah biz halkımızın, hemşerilerimizin yanındayız.” şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum