Advert
as

BİNGÖL TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI

BİNGÖL TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI

Vali Ahmet Hamdi Usta başkanlığında yapılan İl Trafik Komisyonu toplantısında, kent merkezinde trafik akışının daha rahat sağlanabilmesine yönelik tedbirler ele alındı.

Bingöl İl Trafik Komisyonu, Vali Ahmet Hamdi Usta başkanlığında toplandı.

Toplantının açılış konuşmasında, Bingöl’ün trafik konusunda daha yaşanabilir bir şehir haline getirilebilmesini amaçladıklarını ifade eden Vali Usta, “İlimizdeki trafik sorunlarına kalıcı ve etkin çözümler üretebilmek amacıyla bugün geniş katılımlı bir toplantı yapıyoruz. Farklı kesimlerden, farklı bölgeler için gelen talepleri ve gündem maddelerini ilgili aktörlerle birlikte ele alarak değerlendirecek ve çözümler geliştireceğiz” dedi.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının ilk bölümünde, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan slayt gösterisi eşliğindeki sunumla kent merkezinde trafiğin durumu ile yaya ve sürücülerin karşılaştığı sorunlar masaya yatırıldı.

Toplantıda, kent merkezinde araç yoğunluğunun azaltılmasına yönelik tedbirler ile trafik akışının daha rahat sağlanabilmesine yönelik çözüm önerileri değerlendirildi.

Toplantının ikinci bölümünde ise vatandaşlardan ve kurumlardan gelen dilekçe ve yazılarda belirtilen talepler ile gündemde yer alan konular görüşülerek karara bağlandı. Görüş ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından İl Trafik Komisyonu Toplantısı sona erdi. Vali Usta başkanlığında yapılan toplantıya; Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, kurum müdürleri, komisyon üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum