Advert
as

BİLGİ YARIŞMASINDA ARAKONAK İLE KIZ ANADOLU İMAM HATİP BİRİNCİ OLDU

BİLGİ YARIŞMASINDA ARAKONAK İLE KIZ ANADOLU İMAM HATİP BİRİNCİ OLDU

Solhan İlçe Milli Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Başarıya Doğru Adım Adım" Projesi kapsamında ortaokullar ve liseler arası ‘Okullar Yarışıyor’ bilgi yarışmasında Ortaokullarda BİST Arakonak, liselerde ise Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

"Başarıya Doğru Adım Adım" Projesi kapsamında Solhan İlçe Milli Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar ve liseler arası ‘Okullar Yarışıyor’ bilgi yarışması sona erdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan yarışmada Ortaokullarda BİST Arakonak, liselerde ise Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Ortaokullar arası bilgi yarışmasına 11 okul katıldı. Yarışmada derece yapan ortaokullar şöyle:

1.       BİST Arakonak Ortaokulu

2.       Merkez İmam Hatip Ortaokulu

3.       Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu

 Liseler arası bilgi yarışmasına 6 okul katıldı. Yarışmada derece yapan liseler şöyle:

     1.       Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

2.       Solhan Anadolu Lisesi

3.       Solhan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 Bilgi yarışmasına Kaymakam Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Nihat Doğu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan, kurum amirleri, STK Temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

‘Okullar Yarışıyor’ liseler ve ortaokullar arası bilgi yarışmalarının organizasyonunda büyük emeği geçen Solhan Merkez İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Çapın, Solhan Anadolu Lisesi Müdürü Selahattin Akdeniz’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi ve Şube Müdürü Ayhan Öztürk tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Program sonunda katılımcılara teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi,”İlçe Milli Eğitim olarak çocuklarımızı bu günde yalnız bırakmayan, katılım sağlayan başta Solhan Kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin’e, Belediye Başkanı Sayın Abdulhakim Yıldız’a, İl Genel Meclis Başkanı Nihat Doğu’ya, yarışmaya ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan’a, kurum amirleri, öğretmen ve öğrencilere teşekkür eder, katılımlarından-başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ederiz. Yarışmaların organizasyonunda emeği geçen Solhan Merkez İmam Hatip Ortaokulu ve Solhan Anadolu Lisesi İdareci-öğretmenlerine teşekkür ederiz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum