Advert
as

Traktör Altında Kalan Çocuk Vefat Etti

Traktör Altında Kalan Çocuk Vefat Etti

Göksu Köyü’nde yan yatan traktörde bulunan tuzun altında kalan Abdullah Kaya adındaki çocuk vefat etti.

 

 

Edinilen bilgiye göre, 8 Ekim 2016 Cumartesi günü akşamüstü köyde vatandaşların talebi üzerine getirdiği tuzu traktör ile hayvan barınaklarına dağıtan Nihat Yıldırım, bazı barınaklara tuzu bıraktıktan sonra çocukların traktöre bindiğini görünce indirip ve çocukları uzaklaştırmış. Köy sakinlerinden bir bayanın da traktöre binmeye çalışan çocukları traktör sürücüsünün uzaklaştırdığını ve çocuklar ile traktörün farklı istikamete gittiğini söylediği belirtildi.

 

Çocukları uzaklaştırdıktan sonra tuz dağıtımına devam eden Yıldırım, traktör römorkunun yan yatması üzerine traktörden inmesi ile çocukları fark ettiğini söylediği belirtildi.

 

Yan yatan traktörden boşalan tuzun altında bir çocuğun olduğunu gören sürücü, o çocuğu çıkarırken diğer bir çocuğun ise kendi imkanı ile tuzun altından çıktığı belirtildi. Üçüncü çocuğun ise tuzun altında kaldığı ancak şoförün bundan habersiz olduğunu söylediği aktarıldı.

 

Devrilen traktörden boşalan tuzun altında Abdullah Kaya (8), Muhammed İsa Çay (9) ve Yusuf Baki (7)’nin kaldığı ve tuzun altında çıkarılan üç çocuğun köy imamı aracıyla Solhan Devlet Hastanesi’ne getirildiği ancak Abdullah Kaya’nın hayatını kaybettiği, Muhammed İsa Çay’ın Bingöl’e sevk edildiği, Yusuf Baki’nin ise Solhan’da tedavi edildikten sonra taburcu edildiği öğrenildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum