Advert
as

Umut Kervanı Platformu Solhan'da Toplandı

Umut Kervanı Platformu Solhan'da Toplandı

Türkiye genelinde yaptığı yardım çalışmalarıyla adını duyuran 66 sivil toplum kuruluşundan oluşan Umut Kervanı Yardım Platformu, 2. Bölge Toplantısını Solhan'da yaptı.

 

 

 

 

Umut Kervanı Yardım Platformu, 2’inci bölge toplantısı, platforma üye derneklerin katılımıyla Solhan Çağrı Eğitim Kültür Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde yapıldı.

 

Umut Kervanı Yardım Platformu Genel Koordinatörü Masum Ayyıldız’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantının amacı, “Platforma bağlı derneklerin muhtaçlara yönelik yapacakları psikolojik ve sosyal destek kalitesinin artırılması, karşılıklı tecrübelerden istifade ve faaliyet paylaşımı yapmak için değerlendirmelerde bulunmak.” olarak açıklandı.

 

Selamlama ve açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, “Kurban Bayramı öncesi ve sonrası yapılan çalışmalar, Kurban çalışması ile eksik ve öneriler. Bir sonraki toplantının yer ve zamanının belirlenmesi ve yapılabilecek faaliyet örneklerinin tespitinde bulunmak” gibi maddeler ele alındı.

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum