Advert
as

Defterdar´dan İlçemize Yapılandırma Ziyareti

Defterdar´dan İlçemize Yapılandırma Ziyareti

Defterdar Vekili Mehmet Akkaya ve Bingöl Vergi Dairesi Müdürü Nejdet İnce, kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması ile ilgili ilçemizde çeşitli ziyaretler yaptı.

 

 

6736 sayılı yasa çalışmaları kapsamında kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması konusunda getirilen kolaylıktan esnafların yararlandırılması konusunda İl Defterdar Vekili Mehmet Akkaya ve Bingöl Vergi Dairesi Müdürü Nejdet İnce Solhan’da çeşitli ziyaretler yaptı.

 

İlçemizdeki bazı esnafları ziyaret eden İl Defterdar Vekili Mehmet Akkaya ve Vergi Dairesi Müdürü Nejdet İnce, mükelleflere yeniden yapılandırma hakkında bilgiler aktardı.

 

İlçemizde faaliyet gösteren esnafların bu uygulamadan daha fazla yararlandırılmasını arzu ettiklerini dile getiren Akkaya ve ince, yeniden yapılandırılmasına imkân getiren düzenleme ile esnaftan sanayicilere, işletmecilerden öğrencilere kadar çok geniş bir kesime önemli kolaylıklar getirildiğini bildirerek vatandaşların bu kolaylıktan mutlaka faydalanmasını istedi.

 

Yasadan yararlanma süresi 31 Ekim de sona ereceği belirtilen ziyarette mükelleflerin sürenin son gününü beklemeden biran önce vergi dairesine bizzat müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi.

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum