Advert
as

Solhan’da ‘Gözümün Nuru Namaz’ Programı

Solhan’da ‘Gözümün Nuru Namaz’ Programı

Kur’an Nesli Platformu Koordinatörü Solhan Çağrı-Der, ‘Ekim Ayı Namaz Ayı’ münasebetiyle 6-10 yaş arası çocuklara yönelik “Gözümün Nuru Namaz” temalı bir etkinlik başlattı.

 

 

Ekim ayını ‘Namaz ayı’ ilan eden Kur’an Nesli Platformu, bu kapsamda Solhan’da 6-10 yaş arası çocuklara yönelik “Gözümün Nuru Namaz” etkinlikleri çerçevesinde namazı sevdirme ve öğretme programları düzenleneceğini duyurdu.

 

Etkinlikle ilgili bilgi veren Kur’an Nesli Platformu Solhan Koordinatörü Muhsin Barış, Kur’an Nesli Platformu’nun Ekim ayını namaz ayı ilan ettiğini belirterek, 6-10 yaş arası çocuklara yönelik “Gözümün Nuru Namaz” etkinlikleri çerçevesinde namazı sevdirme ve öğretme programları düzenleyeceklerini söyledi.

 

Yapacakları program hakkında bilgi veren Barış, “Kur’an Nesli Platformu Ekim ayını namaz ayı ilan etti. Programda 15 gün boyunca 6-10 yaş arası çocuklara namazla alakalı dersler vereceğiz. Bu derslerimizde namazda okunacak kısa süreleri ve bazı duaları öğreteceğiz.” dedi.

 

 

İyi bir neslin yetişmesi ve çocukları daha küçük yaşlarda namazla buluşturmak için böyle bir etkinlik yapacaklarına dikkat çeken Barış, “Yaptığımız bu çalışmada 6-10 yaş aralığına dikkat edildiği gibi çocukları daha o yaşta namazla tanıştırmış olacağız. Böylelikle ‘ağaç yaş iken eğilir’ sözünde olduğu gibi çocukları daha küçük yaşta sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için, böyle bir etkinlik yapma gereği duyduk. Gerçekleştireceğimiz ‘Gözümün Nuru Namaz’ temalı etkinliğimize tüm çocuklarımızı davet ediyoruz.” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum