Advert
as

Elektrik Direğinden Düşen Erimez, Ağır Yaralandı

Elektrik Direğinden Düşen Erimez, Ağır Yaralandı

Solhan Aksa Elektrik Dağıtım Şirketi çalışanı Mehmet Emin Erimez, Arakonak Beldesinde elektrik direğinden düşerek ağır yaralandı.

 

 

Arakonak Beldesinde elektrik direğinden düşen Aksa Elektrik Dağıtım Şirketi çalışanı Mehmet Emin Erimez, ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.00 sıralarında Arakonak Beldesi’nde meydana geldi. Elektrik arızasını onarmak için çıktığı direkte ayağı kayarak düşen 43 yaşındaki FEDAŞ işçisi Mehmet Emin Erimez, ağır yaralandı. Haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı işçiyi Solhan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı işçi, Solhan Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi’ne nakledildi.

Direkten düşerek yaralanan, Kafatası, kaburga ve kolunda çatlaklar oluşan hasta, yoğun bakıma alındı.

 

Erimez’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum