Solhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının öncülüğünde Atatürk İlkokulu öğrencilerine kitap dağıtımı yapıldı.
Solhan
Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Atatürk ilkokul
öğrencilerine hikâye kitabı dağıtıldı. Bu kapsamda ilçe genelinde 2460 set
hikâye kitabının dağıtımı gerçekleştirildi.
Her zaman öğrencilerin yanında olacaklarını ifade eden Kaymakam Çetin, en etkili öğrenme yolunun kitap okumak olduğunu belirterek, okumayı bir alışkanlık haline getirmelerini, insan beyninin okuyarak beslendiğini ve bilgilerle güçlendiğini söyleyip, öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
Programa İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Metin Dumlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi katıldı.
Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, öğrencilere çok önemli tavsiyelerde bulunurken öğretmenlere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.