Advert
as

Kaymakam Okumuş, Afet Konutlarını İnceledi

Kaymakam Okumuş, Afet Konutlarını İnceledi

Kaymakam Fatih Okumuş, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce Arakonak Beldesi’nde yapımı devam eden 39 afet konutunu inceledi.

 

 

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce Arakonak Beldesi’nde yapımı devam eden 39 afet konutunu ilçe Kaymakamı Fatih Okumuş, yerinde inceledi.

 

Kaymakam Okumuş’a, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Güler ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Boğatekin’de eşlik etti.

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, afet konutlarına ait içme suyu yapım işine başlandığı, İnşaat çalışmalarının büyük oranda tamamladığı, kanalizasyon, elektrik ve aydınlatma işlerinde sona gelindiği ifade ettiler.

 

Burada kısa bir açıklama yapan Kaymakam Okumuş, vatandaşların talep ve isteklerini alarak gerekli çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 

 

Okumuş, yapılan hizmetlerden dolayı kontrol teşkilatı ve Afat İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum