Advert
as

SOLHAN’DA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEYECANI

SOLHAN’DA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEYECANI

Yeni eğitim öğretim döneminin ilk gününde Kaymakam Adnan Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulunda öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin heyecanına ortak oldu.

Öğrenciler ve öğretmenler için üç ay süren yaz tatilinin ardından yeni eğitim-öğretim yılı maratonu başladı.

Öğretmen Veli Tuğa ilkokulunda öğrencilerin ilk günündeki heyecanına ortak olan Kaymakam Adnan Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi sınıfları dolaşarak ders başı yapan öğrencilere başarılar diledi.

Solhan ilçe geneli toplam 47 okulda 7 bin 25 öğrenci ve 508 öğretmen ders başı yaptı. Okulun ilk gününde okullarına giden öğrenciler, arkadaşları ve öğretmenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadı. İlk ders zili ile birlikte okullara akın eden öğrencileri velileri de yalnız bırakmadı.

Yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin daha kaliteli eğitim alabilmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi “2025-2026 Eğitim Öğretim yılı büyük bir heyecanla başladı. Sayın Adnan Doğan’ın katılımıyla okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimize kitaplarını dağıttık ve heyecanlarını paylaştık. Yeni eğitim öğretim yılımızın başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim camiamız ve velilerimiz için hayırlar getirmesini temenni ederim.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum