Advert
as

Bingöl, Doğalgaza Kavuştu

Bingöl, Doğalgaza Kavuştu

Doğalgaz dağıtımı nedeniyle Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ konutları alanında “Doğalgaz Açılış Töreni” düzenlendi.

 

 

 

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ konutlarında “Doğalgaz Açılış Töreni” düzenlendi. Açılışa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

 

Törende doğalgaz çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Doğugaz A.Ş. yetkilisi Abdurrahim Özge: “Bugün özel bir gün yaşıyoruz. Günümüzün olmazsa olmazı olan doğalgaz enerji dağıtımının açılışını yapmaktayız. Doğalgaz enerjisi, çevre kirliliğini önleyen, yaşam kalitesini arttıran enerji türüdür. İlimizde kültür, İnönü ve inalı mahallelerinin altyapısını tamamlamış olup, kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Diğer mahallelerimize de 2017 yılı içerisinde hizmet sunmaya çalışacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, törende yaptığı konuşmasında: “Doğalgazı iki sebepten dolayı çok önemsiyorduk. Birincisi malumunuz olduğu üzere Bingöl’ümüz sadece bu bölgede değil, bölgemizde orman alanı açısından en zengin olan illerden biri. Ormanlarımızın korunması açısından çok önemliydi. İkincisi ise belediyecilik ve şehir açısından ciddi önem arz eden çevre sorunlarının başında bulunan hava kirliliğini önlemekti. Doğalgaz ile çevre sorunumuz önemli ölçüde çözüme kavuşacaktır. Bingöl’ümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Kalkınma Eski Bakanı Cevdet Yılmaz, törende yaptığı konuşmasında: “Kömür ile doğalgazı mukayese ettiğinizde doğalgaz, hava kirliliği açısından son derece önemlidir. Doğalgazın ilimizde yaygınlaşmasıyla birlikte artık kış aylarında Bingöl'de hava kirliliğini yaşamayacağız. Çok daha kaliteli bir havayı çoluğumuzla çocuğumuzla soluma imkanına kavuşmuş olacağız. Bunun için çok mutlu ve memnunuz” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Vali Yavuz Selim Köşger, Kalkınma Eski Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Yücel Barakazi tarafından doğalgaz meşalesi yakıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum