Advert
as

“Bingöl Kültür Günleri” Düzenlendi

“Bingöl Kültür Günleri” Düzenlendi

Bingöl Belediyesi tarafından organize edilen "Bingöl Kültür Günleri" kapsamında 24 gazeteci ve yazar kente geldi.

 

 

Bingöl Belediyesi tarafından düzenlenen "Bingöl Kültür Günleri" kapsamında 24 gazeteci, yazar ve sosyal medya uzmanı Bingöl'e geldi.

 

Bingöl Üniversitesi Kongre Merkezi'nde Cuma günü başlayan Bingöl Kültür Günleri programı, Cumartesi günü Bingöl Kültür Merkezinde gün boyu yapılan programların ardından sona erdi.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bingöl Valiliği ve Bingöl Üniversitesince desteklenen etkinlikler kapsamında, "Yeni Medya Dili: Sosyal, Dijital ve İnternet Medyası", "Türkiye'nin Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Darbe Girişimi", "Abiler Nedir Sizin Meseleniz", "Küresel ve Bölgesel Gelişmeler" ve "Düşünce ve Şehir Etkileşimi" başlıklı oturumlar gerçekleştirildi. Programa Hakan Albayrak, İsmail Kılıçarslan, Mustafa Şen, Yıldıray Oğur, Nihat Nasır, Turan Kışlakçı, Selahattin Yusuf, İbrahim Paşalı, Tarık Tufan, Furkan Çalışkan, Yavuz Yaman, Muhammed Berdibek Konuşmacı olarak katıldı.

 

Kentin tanıtımına katkı sunmak amacıyla etkinlik düzenlediklerini belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ,"Program kapsamında gelen misafirlerimize Bingöl'ün kavurması, balı, cevizi, yöresel ürünleri ve yemekleri tanıtılacak ve doğal güzellikleri olan yüzen Adayı, termal tesisleri tanıtılarak, ulusal boyutta ilimizin tanıtımının yapılmasını sağlayacağız." diye konuştu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum