Advert
as

Solhan'da Fitness Salonu Açıldı

Solhan'da Fitness Salonu Açıldı

Yeşilova Mahallesinde sağlıklı yaşam için Arena Spor Kompleksi bünyesinde Fitness Salonu hizmete açıldı.

 

 

 

İlçemiz Yeşilova Mahallesi Arena Spor Kompleksi bünyesinde sağlıklı yaşam için fitness salonu İşletmeci Ahmet Ozan tarafından hizmete açıldı.

 

Açılışa, Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Can Küçükkaraca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Arena Spor Kompleksi Fitness salonun açılış kurdelesini Kaymakam Fatih Okumuş ile Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız tarafından kesildi.

 

Solhan'ın ilk fitness salonu açılışında konuşan Okumuş, “Sağlıklı yaşamak için mutlaka spor yapmak gerektiğini ifade ederek, hem o şişmanlık hastalığından kurtulmak için hem de sağlıklı bir yaşam için, ilçede ilk defa halka açık bir fitness salonunun hizmete girdiğini belirterek,  ilçemize ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

 

Sağlıklı bireylerin yetişmesine olanak sağlamak için çalışmaları neticesinde yeni bir işletme hizmete açtığını belirten İşletme sahibi Ahmet Ozan, "Yeni bir mekânı hizmete açmanın heyecanını yaşıyoruz. İşyerimiz sabah 09.00'dan gece 23.00 kadar hizmet verecek. İşyerimizin üst katında Fitness Salonu, alt kat’ta ise Bilardo ve Kafeterya hizmetleri mevcut olup, Haftanın 7 günü bay ve bayan müşterilerimiz uzman hoca gözetiminde çalışmalarını sürdürebilecekler. İlçemiz için hayırlara vesile olsun." dedi.

 

Daha sonra Kaymakam Okumuş ve beraberindeki heyete, cihazlar hakkında bilgiyi Fitness hocası tarafından verildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum