Advert
as

İlçemize Kadın Doğum Uzmanı Atandı

İlçemize Kadın Doğum Uzmanı Atandı

Sağlık Bakanlığınca yapılan 71. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Solhan’a Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı atandı.

 

 

Solhan Devlet Hastanesine Kadın ve Doğum Hastalıkları Hizmeti için Uzman Doktor Sevim Tuncer Can ile Pratisyen Tabip Kutluhan Demirarslan atandı.

Sağlık Bakanlığı’nca yapılan 71. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl genelinde ihtiyaç duyulan birimlere 13 uzman doktor, 7 pratisyen doktor olmak üzere toplam 20 doktor ataması yapıldı.

 

Çekilen kuralar kapsamında; Bingöl Devlet Hastanesi’ne 1’er Tıbbi Patoloji, Nöroloji, İç Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, 2 Acil Tıp Uzmanı; Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne 1 Çocuk Cerrahisi, 1 Radyoloji, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, Bingöl Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’ne 1 pratisyen tabip, Genç İlçesi’ne 2 pratisyen tabip, Karlıova ilçesine 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 3 pratisyen tabip ataması yapıldı.

 

 

Ataması yapılan tabiplerin kısa süre içerisinde gelip görevlerine başlaması gerekiyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum