Advert
as

Çağrı-Der’den Gıda ve Kırtasiye Yardımı‏

Çağrı-Der’den Gıda ve Kırtasiye Yardımı‏

İlçemizde faaliyet yürüten Solhan Çağrı-Der, ihtiyaç sahibi ailelere gıda, fakir öğrencilere de kırtasiye yardımı yaptı.

 

 

İlçemizde faaliyet yürüten Umut Kervanı Platform üyesi Solhan Çağrı- Der, ihtiyaç sahibi 15 aileye gıda ve ihtiyaç sahibi 35 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

 

Yardımlar hakkında Dernek tarafından yapılan açıklamada,” Hayırsever kardeşlerimizden bizlere ulaşan gıda ve kırtasiye yardımları ile 15 muhtaç aileye gıda yardımında ve 35 muhtaç öğrenciye ise kırtasiye yardımında bulunduk.  Bizlere yapılan destek ve katkı oranında bugüne kadar yüzlerce aileye yardım yaptığımız gibi bundan sonra da bize yapılacak yardımlar ile muhtaç ailelere yardım yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. İnsanlık dünyasının bencil olup kendine yatırım yapıp yalnızlaştığı şu zaman diliminde muhtaç ailelerin elinden tutup, onlara yardımda bulunmak ve kendilerine umut vermek istiyoruz. Bu vesile ile hayırsever kardeşlerimize, üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.”denildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum