Advert
as

Kaymakam Okumuş’tan, Teog Değerlendirme Toplantısı

Kaymakam Okumuş’tan, Teog Değerlendirme Toplantısı

Kaymakam Fatih Okumuş, okul müdürleri ile yaklaşan Teog Sınavı öncesi bir değerlendirme toplantısı yaptı.

 

 

Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi değerlendirme toplantısı, Kaymakam Fatih Okumuş başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, Şube Müdürü Zülfü Çalışkan, Okul müdürleri ve rehber öğretmenlerin katılımıyla yapıldı.

 

Şehit Kaymakam Ersin Ateş Okulu kütüphane salonunda gerçekleşen toplantıda 2015-2016 eğitim öğretim yılının genel bir değerlendirmesi ve önceki yıllardaki Teog sınav sonuçlarının karşılaştırılarak kıyaslaması yapıldı.

 

Şube Müdürü Zülfü Çalışkan'ın hazırlamış olduğu grafik ve istatistik bilgileri ile 2014-2015 Teog sınavında başarılı olan okullar, başarısı düşenler ve dersler bazında analiz yapıldı. Ayrıca Atatürk Ortaokulu Müdürü Nevzat Göztaşı, hazırlamış oldukları bu seneki başarılarını özetleyen "Nasıl Başarılı Olduk" adlı sunumlarını paylaştılar.

 

 

Kaymakam Okumuş, okul müdürleri ile yapmış olduğu toplantı sonrası tüm müdürlere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, geçen yılda Teog’da başarı gösteren Atatürk Ortaokulu Müdürü ve öğretmenlerini de ayrıca kutladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum