Advert
as

Selahaddin Eyyübi Camisinin Yolu Yapıldı

Selahaddin Eyyübi Camisinin Yolu Yapıldı

Solhan Belediyesi, yol yapım çalışması kapsamında, Yibo yol ayrımından Selahaddin Eyyübi Camisine kadar olan yola parke taşı döşedi.

 

Yaklaşan Kış mevsimi öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, yol yapım çalışması kapsamında Yibo yol ayrımından başlayarak İmam Hatip Lisesi ve Selahaddin Eyyübi Camisine kadar olan yola parke taşı döşedi.

 

Alt yapısı tamamlanmış alanlarda yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam eden belediye ekipleri, vatandaşların takdirini kazanıyor. Yibo arkasında bulunan mahalle sakinleri Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve ekibine teşekkür ettiler. Vatandaşlar,” Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun. Kış aylarında zorluk çekiyorduk. Çamurdan dolayı yürüyemiyorduk. Bizler yapılan hizmetlerden dolayı Başkanımız Abdulhakim Yıldız ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.“ dediler.

 

Vatandaşlara hizmet götürmeyi kendilerine birincil görev olarak saydıklarını belirten Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız: “Vatandaşlarımızın ulaşımına önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir ibadet yapabilmeleri için camilerimize birçok hizmet götürüyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerden büyük haz alıyoruz. Çünkü bu hizmetleri ibadet bilinciyle yapıyoruz. Sadece camilere değil, okullara da aynı hassasiyetle yaklaşarak hizmet sunuyoruz.”dedi.

 

Başkan Yıldız, 2016 yılında yol açma ve yol yapım çalışmalarına yoğun mesai harcadıklarını ve hava şartları el verdiği müddetçe çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum