Advert
as

Bingöl Üniversitesinde Yabancı Dil Kursu

Bingöl Üniversitesinde Yabancı Dil Kursu

Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü (BÜSEM) tarafından Yabancı Dil Sınavı kursu açılacak. 26 Kasım 2016 ile 19 Mart 2017 tarihleri arasında verilecek olan kurs için son başvuru tarihi ise 24 Kasım olarak belirlendi.

 

 

BÜSEM, 2 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan YDS (Yabancı Dil Sınavı) İlkbahar Dönemi sınavına hazırlık amacıyla YDS kursu açacak. Başvuruları başlayan kurs için son başvuru tarihi ise 24 Kasım tarihi mesai bitimi olarak açıklandı.

 

Toplam süresi 100 saat olan kurs, Cumartesi ve Pazar günleri 13:00 – 16:00 saatleri arasında verilecek. 26 Kasım 2016 tarihinde başlayıp 19 Mart 2017 tarihine kadar sürecek olan kursa katılım için gerekli belgeler de nüfus cüzdan fotokopisi ve başvuru formu olarak açıklandı.

 

Kurs müracaatları Ziraat Fakültesi giriş katında bulunan BÜSEM’e yapılacak.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum