Advert
as

Solhan’da Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Solhan’da Kaçak Sigara Ele Geçirildi

İlçemizde iki ayrı evde yapılan aramalarda piyasa değeri 17 bin TL olan 5 Bin 190 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

 

 

 

İlçede iki adrese yapılan baskında 5 bin 190 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi. Olayla ilgili iki şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, 9 Kasım 2016 günü Solhan ilçe merkezinde iki şahsın evinde toptan ve perakende bandrolsüz sigara satışı yaptığı bilgisi üzerine adli makamlara bilgi verilmesini müteakip bahsi geçen şahısların adreslerinde arama yapıldığı belirtildi.

 

 

Arama neticesinde; çeşitli markalarda piyasa değeri yaklaşık 17 Bin TL olan 5 Bin 190 paket bandrolsüz sigara ele geçirildiği ve olayla ilgili iki şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldığı, İl Jandarma Komutanlığı’nca kaçakçılıkla mücadeleye aralıksız olarak devam edildiği vurgulandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum