Advert
as

Ulu Camii’de İzolasyon Çalışması

Ulu Camii’de İzolasyon Çalışması

Ulu Camii Pasajında bulunan esnafların yıllarca damlayan kar ve yağmur suyu sızıntısı nedeniyle, Alçiçek İzolasyon Firması Ulu Camii’nin teras katında izolasyon çalışmalarına başladı.

 

 

Ulu Cami’de teras katında izolasyon çalışmaları başladı. Ulu Camii’deki esnafların yıllarca çektiği kar ve yağmur suyu sızıntısı nihayet sona erecek. Yapılan izolasyon çalışması ile iş yerlerin bu sorun ortadan kalkacak.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Müftüsü Sırrı Fuat Ateş ile Solhan Diyanet Vakfı Başkan Yardımcısı Yunus Ökçün yetkililerden bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Alçiçek İzolasyon firma yetkilisi Sami Alçiçek, “Ulu Camii’nin teras katında Polyuera zemin uygulaması yapıyoruz. Polyuera izolasyon su ve darbelere karşı dayanıklıdır.

Fiziksel hareketleri esneme kabiliyeti sayesinde yırtılmaya dayanır ve yıllar sonra bile açıklıklar oluşturmaz. Püskürtme olması nedeniyle tüm gözenek ve boşlukları doldurarak terasları yekpare kaplar. Mekanik dayanımın yüksek olması nedeniyle fiziksel darbelere dayanır. Hızlı reaksiyon göstermesi nedeniyle saatler içerisinde tüm terasın kullanımına açar. Güneş ışınları gibi bir çok maddenin bile dayanamadığı atmosferik etkenlere dayanır. Dekoratif olması sayesinde her türlü kullanıma imkan sunarken sınırsız renkli yalıtım ve kaplama olanağı da sağlar. Uzun ömürlü olduğu için maliyeti fazladır. şu anda teknolojide en son uygulanandır.”şeklinde konuştu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum