Advert
as

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu’nun Yetim Kardeşleri Var

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu’nun Yetim Kardeşleri Var

“İyilikte Yarışan Sınıflar” sloganı ile yola çıkan İHH’nın “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesi kapsamında Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu beş yetime sponsor oldu.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) işbirliğinde yürütülen ’İyilikte Yarışan Sınıflar Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var’ projesi kapsamında beş sınıflı Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu Suriye, Filistin, Patani, Nijer ve Bosna Hersek olmak üzere beş yetime sponsor oldu. Okulda yetim kardeş köşesi oluşturuldu.

Proje hakkında bilgi veren Müdür Yardımcısı ve Solhan İHH Başkanı Muhammed Veysi Tunç:" Her sınıfın kendi akranı olan bir yetimin ihtiyaçlarını karşıladığı bu kampanya ile dünyanın farklı noktalarına “iyilik köprüleri" kuruluyor. Köprünün bir ucunda yer alan yetim çocuklar bu sayede dışarıdaki tüm tehlikelerden korunarak insani bir yaşam sürme fırsatı bulurken diğer ucundaki yardımsever öğrenciler ise paylaşmayı, bilinçli ve duyarlı olmayı öğreniyor. “dedi.

 

Öğrencilerin harçlıklarından bir miktar yetim kardeşleri için ayırdığını belirten Tunç, bu hayırlı etkinliği sahiplenen öğrencilere, öğretmenlere ve idarecilere teşekkür etti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum