Advert
as

Atletizmde Dilan Mece İl Birincisi Oldu

Atletizmde Dilan Mece İl Birincisi Oldu

Bingöl’de düzenlenen atletizm kros yarışmasında Şehit Kaymakam Ersin Ateş Okul öğrencisi Dilan Mece İl Birincisi Oldu.

 

 

 

Bingöl Yenişehir Stadında düzenlenen okullar arası atletizm yarışmasında kızlar kategorisinde Şehit Kaymakam Ersin Ateş okul öğrencisi Dilan Mece krosta birinciliği elde etti.

 

Okul idaresinden yapılan açıklamada, “Atletizm Kros İl Birinciliği müsabakasında okulumuz öğrencisi Dilan Mece İl birincisi, Gülcan Mece de İl beşincisi oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Müsabaka öncesi ve sonrasında faaliyetleri ile desteğini esirgemeyen başta Okul Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yunus Çeloğlu'na ve idman programına destek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.”

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum