Advert
as

Zorlu Maçta Galibiyet Solhan Spor’un

Zorlu Maçta Galibiyet Solhan Spor’un

2016-2017 yılı Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, 7. Hafta kendi sahasında güçlü rakiplerinden Hatay B.Belediyespor’u 3-2 yendi.

 

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, 7. Hafta müsabakasında 20 Kasım Pazar günü Hatay B.Belediyespor’u konuk etti.

 

20 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’te Solhan Kapalı Spor Salonunda Hatay B.Belediyespor ile oynanan karşılaşmada, ilk seti 25-22 konuk ekip Hatay B.Belediye Spor aldı, İkinci seti ev sahibi ekip Solhan Spor 25-21 aldı, üçüncü seti yine Solhan Spor 25-23 aldı. Dördüncü seti ise 28-26 Hatay B.Belediye Spor aldı. Beşinci seti ise 15-10 alan Solhan Spor maçı 3-2 aldı.

Böylece temsilcimiz Solhan Spor bu sezon ilk yenilgiyi Hatay B.Belediyespor’a tattırmış oldu.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını ise 27 Kasım Pazar günü Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyespor ile deplasmanda oynayacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum