Advert
as

İHH’dan İhtiyaç Sahibi Ailelere Bal Yardımı

İHH’dan İhtiyaç Sahibi Ailelere Bal Yardımı

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi 30 aileye bal dağıttı.

 

 

Solhan'da farklı birçok alanda çalışmalarda bulunan İHH Solhan Şubesi, bir hayırseverin kendilerine ulaştırdığı balı hafta içinde ihtiyaç sahibi 30 aileye dağıttı.

Yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, "Öncelikle hayırsever abimize yardımından ötürü teşekkür ederiz. İnfak etmek; imkân işi değil, iman ve vicdan işidir. Paradan, maldan, zamandan, bilgiden, beden gücünden, elinde avucundan ne varsa ondan verebilmek. Yardımlaşmanın hazzını ve huzurunu yaşayabilmektir."

 

 

Başkan Tunç:"İnfak etmek insanoğlunun isteğine bırakılan bir lütuf değil, Allah’ın yoksullara verilmesini emrettiği bir pay ve hakkın teslimidir."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum