Advert
as

“Solhan Sodes ile Kültürünü Yaşıyor”

“Solhan Sodes ile Kültürünü Yaşıyor”

Bingöl Valiliği Koordinasyonunda Solhan Belediyesi tarafından yürütülmekte olan ve Kalkınma Bakanlığınca finanse edilen “Solhan Sodes ile Kültürünü Yaşıyor” proje kapsamında eğitim dersleri verildi.

 

 

“Solhan Sodes ile Kültürünü yaşıyor” proje kapsamında gençlere 9 ana dersten oluşan eğitim programı Solhan Kültür Merkezi’nde belediye personeli ve dışarıdan katılan katılımcılara verildi.

 

Verilen eğitimler ile katılımcıların sosyal hayatta ki iletişim becerilerinin, özgüven ve girişimcilik gibi becerilerinin gelişmesinde etkin rol aldığını vurgulayan proje uzmanları,”Solhan Belediyesi tarafından yürütülen ve SODES ile desteklenen “Solhan Sodes ile Kültürünü yaşıyor” projesindeki eğitimler Solhan Belediyesi ile Şüheda Eğitim Proje Danışmanlık Hizmetleri Şirketi ortaklaşa yürütüldü. Yürütülen proje kapsamında 300 kişiye ulaşıldı.  Aldıkları eğitimler ile birçok alanda gelişim gösteren kursiyerler, günlük hayatta birçok branşta kazanım sağladı. Proje kapsamında gençlere verilen eğitim dalları; Proje Döngüsü, Etkili Sunum Teknikleri, İletişim Teknikleri, Motivasyon, Kalite Yönetimi Etkileri, Çevre Etkileri, İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi, Temel İlk Yardım Eğitimi ve Aile İçi İletişim konuları oluşturmaktadır.”ifadelerine yer verildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum