Advert
as

Konak Balık Restaurant Açıldı

Konak Balık Restaurant Açıldı

Solhan’ın ilk balık restaurantı Konak Balık Restaurant, Muş Caddesi Grand Konak Otel altında açıldı.

 

 

Grand Konak Otel altında Balık Restaurant’ın açılış kurdelesini Belediye Başkan Vekili Mahmut Tütünen,  Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu dualarla ve hayırlı olsun dilekleri ile kesti.  Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Uzun yıllar balıkçılık sektöründe yurtiçinde ve yurtdışında çalışıp aşçılık yapan Nazım Çetin, “Uzun yıllardır hayalimde memlekette restaurant açıp halkımıza hizmet etmek vardı. Şimdi o hayalimi gerçekleştirdim, bunun mutluluğunu yaşıyorum ve açılışa katılan ve ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Konak Balık Restaurant`ta her türlü balık yapılmakta olduğunu belirten Nazım Usta,” En taze ve en zengin balık çeşitlerinin bulunduğu restaurantın menüsünde her çeşit meze, deniz ürünleri, salataları ve bir de kalamar tava var ki tadına doyum olmuyor. Herkesi bekliyorum.”dedi.

 

İlçemizde eksikliği olan balık restaurantın açılması Solhan’da bir ilki yaşattı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum