Advert
as

Öğretmen’den Örnek Davranış

Öğretmen’den Örnek Davranış

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motor Öğretmeni Hüseyin Taşer, hurdaya çıkan eski arabasını öğrencilerin faydalanması için okula bağış yaptı.

 

 

Motor Öğretmeni Hüseyin Taşer, hurdaya çıkan eski arabasını öğrencilerin faydalanması için Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bağış yaptı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Taşer, "2005 yılında aldığım arabamı yıllarca severek kullandım. Yeni araba aldığım için ihtiyaç fazlası olan bu arabamı okulumuz öğrencilerine katkısı olacağını düşündüğüm için, arabamı trafikten düşürüp okulumuza bağışladım. Ümit ediyorum ki öğrencilerimiz bu araç üzerinde daha fazla uygulama imkânı bulup kendilerini mesleki anlamda geliştireceklerdir. Okulumuzun imkânları ölçüsünde, öğrencilerimizle beraber bu arabayı çalışır yürür duruma getirip, yeni boya yapıp üzerine de okulumuzun logosunu çizeceğiz. Arabanın Elazığ’dan buraya kadar getirilmesinde katkısını esirgemeyen ve fedakârlıkta bulunan okul müdürümüz Çağrı Bektaş’a çok teşekkür ederiz." dedi.

 

Okul müdürü Çağrı Bektaş,” okulumuza arabasını bağışlayan motor bolumu öğretmeni Hüseyin Taşer ‘e teşekkür eder, tüm çalışmalarında öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum