Advert
as

Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Köşger'e Ziyaret

Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Köşger'e Ziyaret

Bingöl Gazeteciler Cemiyetinin yeni Yönetimi, Vali Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret etti.

 

 

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yunus Budak, Başkan Yardımcıları Nihat Kanat ve Galip Akengin, Sekreter Ali Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmed Çiftçi, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’nin faaliyetlerine kısaca değinen Budak, cemiyetin gazetecilerin sorunlarının çözümü için kurulduğunu, mesleki problemlerin dernek çatısı altında çözüme kavuşturması için çaba göstereceklerini kaydetti. Budak, ilgisinden dolayı Vali Köşger’e teşekkür etti.

 

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Köşger, “Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi hayırlı olsun. İnşallah Bingöl’e güzel işler yaparsınız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum