Advert
as

Solhan Spor, Deplasmanda Galip Geldi

Solhan Spor, Deplasmanda Galip Geldi

Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, deplasmanda Melikgazi Belediyespor’u 3-0 yendi.

 

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, 8. Hafta müsabakasında 27 Kasım Pazar günü Melikgazi Belediyespor’a konuk oldu.

 

27 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Talas Kapalı Spor salonunda Melikgazi Belediyespor ile oynanan karşılaşmada, ilk seti 25-14 temsilcimiz Solhan Spor aldı, İkinci seti yine temsilcimiz Solhan Spor 25-16 alarak skoru 2-0 yaptı. Üçüncü seti ise yine 25-16 alan Solhan Spor maçı 3-0 kazandı.

 

Böylece temsilcimiz Solhan Spor bu sezon ilk 8 hafta itibari ile 7 galibiyet 1 mağlubiyetle birlikte 21 puan toplamış oldu.

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını ise 30 Kasım Çarşamba günü Aksaray temsilcisi, 68 Aksaray Belediye ile Solhan Kapalı spor salonunda oynayacak.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum