Advert
as

İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçedeki koordinasyonu sağlamak, sorunları tespit etmek ve sorunlara yerinde çözüm bulmak amacıyla Kaymakam Fatih Okumuş Başkanlığında İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

İlçedeki koordinasyonu sağlamak, sorunları tespit etmek, sorunlara yerinde çözüm bulmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla yapılan 2016 Yılı II. Dönem İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısına; Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner ve kurum amirleri katıldı.

 

Koordinasyon kurulu toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Kaymakam Fatih Okumuş; “Kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve hizmetlerin yapılması esnasında, kamu kurum ve kuruluşları arasında koordinasyon, işbirliği ve yardımlaşmanın arttırılmasında, kaynakların daha etkin, verimli, tasarruflu kullanılmasında azami derecede titiz davranmalıyız." dedi.

 

Kaymakam Okumuş, ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının görev ve sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek kurumların işbirliği içerisinde çalışması gerektiğini belirterek toplantıya iştirak eden ilçe idare şube başkanlarına teşekkür etti.

 

Kaymakam Okumuş, kısa bilgilendirme konuşmasının akabinde toplantıda, kurumlarca yapılacak yılsonu işlemleri ve ödeneklerin harcanmasına ilişkin işlemler, yaklaşan kış mevsimi ile ilgili hazırlıklar ve çalışmalar; buna ilişkin araç, ekipman ve malzeme alımları, kış aylarında yolda kalmaları muhtemel vatandaşların misafir edilmeleriyle ilgili gerekli koordinasyon çalışması, genel olarak ilçemizin trafik sorunları, taşımalı eğitim, elektrik sorunu, kayıtdışı istihdamın önlenmesi konuları görüşüldü.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum