Advert
as

Başkan Yıldız, Yılın Başkanı Seçildi

Başkan Yıldız, Yılın Başkanı Seçildi

Solhan'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri'ne layık görüldü.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri bu yılda sahiplerini buldu. 25 alanda yapılacak olan ödül gecesinde ' Yılın ilçe Belediye Başkanı' ödülü Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız layık görüldü.

Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Yıldız, 9 Aralıkta düzenlenecek olan ödül töreninde 'Yılın İlçe Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

 

Eshab-ı Kehf 10. Başarı Ödülleri Gecesi bu yıl 9 Aralık 2016 saat 17.00'da Şanlıurfa Dedeman Otel'inde düzenlenecek. 25 alanda ödülün verileceği geceye davetliler ve ödül kazanan hak sahipleri daha önceden gönderilen başarı belgeleri ile düzenlenecek olan geceye katılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum