Advert
as

Solhan Esnafından Dolar Bozdurana Hediye

Solhan Esnafından Dolar Bozdurana Hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın” çağrısına bir destek de Solhanlı esnaflardan geldi.

Türk lirasını korumaya yönelik "Oyunu bozalım, dövizleri bozduralım" sloganıyla sosyal medyada başlatılan "BozDoları" kampanyasına Solhan'da yaşayan işletmecilerden de destek geldi.

 

İlçemizde Kadoil akaryakıt istasyon işletme sahibi Mehmet Yardımcı, ülke genelinde başlayan dolar bozdurma kampanyasını çok olumlu bulduğunu, vatandaşların kampanyaya ilgi göstermesi gerektiğini söyledi.

 

Herkesi döviz bozdurmaya davet eden Yardımcı, “Gün ekonomiye katkı verme gündür, Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrıya bizde kulak verdik. Biz her gün yol tabelasındaki fiyatları değiştirmekten bıktık, dolar ve Euro’dan dolayı her gün akaryakıta zam geliyor.  ABD parası dolar ve Avrupa parası Euro ile bizleri terbiye etmeye çalışıyorlar, buna dur demek için böyle bir kampanya düzenledim. Bin dolar ve bin Euro’yu bozup bize dekontunu getiren her vatandaşımıza 50 TL değerine akaryakıtı bedava vereceğim. Esnafların bu tür kampanyalar düzenleyerek ekonomiye katkı sunmalarını bekliyorum. Dış güçler, 15 Temmuzda yapamadıklarını siyasi ve ekonomik olarak Türkiye’de darbe yapmak istiyorlar.” şeklinde konuştu.

 

Bir diğer destekte Solhan’da Elazığ yem sanayi bayisi olan Selim Bağcı’dan geldi. Bağcı, bin dolar ve eurosunu bozdurup makbuz getiren herkese 55 TL değerinde 1 torba yem hediye ediyor. 

 

Cumhurbaşkanımıza ve ülkeye destek mahiyetinde bir kampanya başlattığını belirten Bağcı,”Bin dolar bozup dekontunu ya da bozduğuna dair faturasını getiren herkese bir torba yem hediye ediyorum. Bir torba yemin fiyatı 55 TL dir. Ayrıca 10 bin dolar bozana da 5 torba yem hediye ediyorum.  15 Temmuz’da bizim topumuz ve tankımızla bizi alt edemeyenler şimdi, ekonomik alanda ABD ve Avrupa parasıyla bizleri alt etmeye çalışıyorlar. Onların parası olan Doları ve Euro’yu elimizden çıkarıp ekonomimize katkı sunmak amaçlı yapıyorum. Amerika ve Avrupa’nın parasının değer kazanmasına niye vesile olalım. Bizim kötülüğümüzü isteyen insanların kazanmasına engel olmak için böyle bir girişimde bulundum. Herkese çağrıda bulunuyorum, kimin elinde dolar ve Euro varsa bozup TL ve altına çevirsin. Onların ekmeğine yağ sürmesin. Bu konuda kendi menfaatimizi düşüneceğimize ülkenin ve memleketin menfaatini düşünerek hareket etmemiz gerekiyor.”

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum