Advert
as

Kar Yağışı Kazalara Neden Oldu

Kar Yağışı Kazalara Neden Oldu

Solhan’da mevsimin ilk kar yağışı nedeniyle meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralandı.

 Mevsimin ilk kar yağışı nedeniyle birçok kaza meydana geldi. Kazaların ilki,  Solhan –Bingöl arasında yolcu taşıyan ve Halim Kaya yönetimindeki minibüs Çavuşlar köyü mevkiinde kar yağışı nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.

 

Meydana gelen kazada can kaybı olmazken, minibüs içerisinde bulunan yolculardan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

İkinci kaza, Kalehan Barajında çalışan bir yük kamyonu, yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücüsü öğrenilemeyen 33 CEN 60 plakalı yük kamyonunun sürücü yaralandı. 

 

 

Üçüncü kaza ise Arakonak beldesi yakınlarında meydana geldi. Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir minibüs seyir halindeyken yoğun kar yağışı nedeniyle savrularak, yoldan geçen TIR aracı ile çarpıştı. Meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kazada yaralanan şahıs,  Solhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum