Advert
as

Solhan Gençlerbirliği Spor, 10 Kişi ile Lideri Devirdi

Solhan Gençlerbirliği Spor, 10 Kişi ile Lideri Devirdi

Bingöl Amatör Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor, 8. Hafta müsabakasında deplasmanda Grubun lideri Yeni Güveçli Gençlik Spor’u 2-1 yendi.

 

 

 

Bingöl Amatör Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor, 8. Hafta müsabakasında Pazar günü deplasmanda Grubun lideri Yeni Güveçli Gençlik Spor ile karşılaştı.

 

Bingöl Amatör Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor, sezonun sekizinci haftasında Grup lideri Yeni Güveçli Gençlik Spor ile Aşağıçarşı stadında karşılaştı.

 

 

11 Aralık 2016 Pazar günü saat 13.30’de Aşağıçarşı stadında yapılan maçta Solhan Gençlerbirliği Spor, 10 kişiyle kaldığı maçta lider takım Yeni Güveçli Gençlik Spor Kulübü’nü 2-1 yendi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum