Advert
as

“Kur'an Nesline Meal Sınavı” Yapıldı

“Kur'an Nesline Meal Sınavı” Yapıldı

Kur’an Nesli Platformu Üyesi Solhan Çağrı-Der, Solhan’da umre ödüllü “Kur'an Nesline Meal Sınavı” yaptı.

 

 

Kur’an Nesli Platformuna üye olan Solhan Çağrı-Der, iki ayrı kategoride Türkiye geneli umre ödüllü “Kuran Nesline Meal Sınavı” Pazar günü saat 10.30 ‘da Şehit Kaymakam Ersin Ateş Okulunda yaptı.

İki ayrı kategoride yapılan sınava 120 kişi katıldı.

 

Sınav hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Muhsin Barış,"Sınavımız iki ayrı kategoride gerçekleşti. Birinci kategorideki kardeşlerimiz 60 soru üzerinden ikinci kategoridekiler ise 80 soru üzerinden birbirleriyle yarıştı. Yarışma 90 dakika boyunca devam etti. Bu sınavda umduğumuz hedefin üzerinde bir teveccüh ile karşılaştık. Bu durum bizi sevindirdi. Dernek olarak Kur'an-ı Kerim'e hizmet etmek ve anlaşılması noktasında çalışmalar yapmak bizleri çok sevindiriyor."dedi.

 

Başkan Barış, sınavda kendilerine yardımcı olan Şehit Kaymakam Ersin Ateş okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum