Advert
as

Yol Uygulamasında Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Yol Uygulamasında Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Arakonak Mevkisinde yol uygulaması yapan jandarma ekipleri Muş’tan gelen bir araçta yaptıkları aramada 4 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirdi.

 

 

Valilik tarafından yapılan duyuruda, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Arakonak Beldesi mevkiinde kaçak sigara operasyonunun yapıldığı belirtildi.

 

Muş ilinden Bingöl’e getirilmek istenen 4 bin 350 paket kaçak sigaranın Arakonak Mevkiinde ele geçirildiği belirtilen açıklama:“Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Muş ili istikametinden Bingöl iline bir şahsın araç ile gümrük kaçağı sigara getireceği bilgisi alınmıştır. 08 Aralık 2016 günü saat:12.30 sıralarında bahse konu araç Muş-Bingöl Karayolu üzeri Arakonak köyü mevkiinde görülerek durdurulmuştur. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden otomobilde yapılan aramada; piyasa değeri yaklaşık 16.000 TL olan muhtelif markalarda 435 karton 4350 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 2 iki şahıs hakkında adli işlemlere başlanmıştır. Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılıkla mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum