Advert
as

Yanılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı

Yanılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş’ın Muş’a Araştırmacı olarak görevlendirilmesiyle birlikte boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna, Eğitim Uzmanı Ali İhsan Yanılmaz getirildi.

 

 

İlçede beş yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Fevzi Aktaş, Muş’a Araştırmacı olarak görevlendirilmesiyle birlikte boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna, Eğitim Uzmanı Ali İhsan Yanılmaz getirildi.

 

Ali İhsan Yanılmaz Kimdir?

İlköğretimini Solhan YİBO’da, Ortaöğretimini 1973-1976 yılları arasında Gümüşhane Öğretmen Lisesinde tamamladı. 1978-1979 yılları arasında Bingöl Eğitim Enstitüsü, 1999-2000 yılında da Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği’ni bitirdi.

 

1979 Karaman-Sarıveliler Daran İlkokulunda ilk atama olarak meslek hayatına başladı. 2007-2009 yılları arasında Elazığ-Kovancılar ve Bingöl-Solhan’da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yaptı. 2009-2012 yılları arasında Elazığ-Palu ve Bingöl-Solhan’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaptı. 2012 yılından itibaren de Muş-Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktayken Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak göreve başladı. Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Yanılmaz, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum