Advert
as

AGD’nin Siyer Yarışması Yapıldı

AGD’nin Siyer Yarışması Yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği tarafından lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik umre ödüllü “Siyer-i Nebi” bilgi yarışması düzenlendi.

Anadolu Gençlik Derneği’nin 4.sünü düzenlediği “Liseli ve Ortaokullu Gençler Efendimizin İzinde” adıyla Türkiye geneli lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği umre ödüllü Siyer-i Nebi bilgi yarışması Solhan ve Arakonak’da cumartesi günü yapıldı.

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) organize ettiği ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı siyer sınavında ‘Kaybedeni olmayan yarışma’ sloganı ile herkesin ilgisini çeken sınav esnasında dikkat çeken anlar da yaşandı. Bu sınavın sadece küçük bir bilgi testi olduğunu ve esasında Peygamberimiz(SAS)’in İzinde gitmenin, O’nun Sünnetine uygun yaşam sürmek olacağını unutmamalıyız şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

 

 

Sınav sonuçlarının açıklanacağı 31 Aralık tarihinde ödüller, Mekke’nin Fethi Programlarında dereceye girenlere verilecek. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum