Advert
as

Kızılay’dan Başkan Yıldız’a Plaket

Kızılay’dan Başkan Yıldız’a Plaket

Kızılay Solhan Şube Başkanı Eşref Canlı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı makamında ziyaret ederek yaptığı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Kızılay Solhan Şube Başkanı Eşref Canlı, İlçede yaptığı hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’a teşekkür ederek, sunduğu katkılardan dolayı plaket verdi.

Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği’nin (ESVED) düzenlediği ve ilçe bazında yılın Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın aldığı ödülden dolayı da ayrıca tebrik etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldız, “Sosyal yardımlaşmanın sembolü olan Kızılay Şubemize imkânlarımız dâhilinde destek veriyoruz. Kızılay’ın yaptığı çalışmalarından dolayı kendilerine takdir ve teşekkür ediyorum.  Belediye olarak bundan sonra da sosyal yardım faaliyetleri konusunda katkılarımız artarak devam edecek.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum