Advert
as

Çağrı-Der ‘den Umre Ödüllü Siyer Sınavı

Çağrı-Der ‘den Umre Ödüllü Siyer Sınavı

Solhan Çağrı-Der, her yıl düzenledikleri Umre Ödüllü Siyer Sınavı’nın başvurularının başladığını duyurdu.

Solhan’da faaliyet yürüten ve Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye derneklerden Çağrı-Der, her yıl düzenlen Kutlu Doğum Siyer Sınavı’nın bu yıl 29 Ocak 2017 tarihinde yapılacağını ve dereceye girenlere 1001 çeşit ödül verileceği duyurdu.

"O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenecek Kutlu Doğum Siyer Sınavı ile ilgili açıklamalarda bulunan Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış, “Türkiye genelinde faaliyet gösteren birçok İslami sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 2017 yılında 6'ncı kez 'Türkiye Geneli Kutlu Doğum Siyer Sınavı' düzenlenecektir. Bizlerde Peygamber Sevdalıları Platformu’nun temsilcisi olarak ilçemizde bu etkinliği yapacağız inşallah.” Dedi.

Yarışmanın dört kategoride ve yazılı test usulü ile yapılacağını belirten Başkan Barış, sınav kategorileri ve sorumlu kitaplar hakkında şu bilgileri verdi:

“1'nci Kategori(4 ve 5 Sınıflar): Semere Yayınlarından çıkan 'Hz. Muhammed(sav)' adlı kitap,

“2'nci Kategori(6,7 ve 8.Sınıflar): Semere Yayınlarından çıkan 'Hz. Muhammed(sav)' adlı kitap,

3'üncü Kategori: Lise öğrencileri veya 1999-2002 doğumlular Semere Yayınlarından çıkan 'Rehberimiz Hz. Muhammed (sav)' adlı kitap.

4'üncü Kategori: Yetişkinler (1998 ve daha eski doğumlular) Semere Yayınlarından çıkan 'Âlemlere Rahmet Peygamber Efendimizin (sav) hayatı' adlı kitap"

14 Ocak 2017 tarihine kadar kayıtların devam ettiğini hatırlatan Barış, “web sayfasından veya Peygamber Sevdalıları Platformunca belirlenen sınav merkezlerinde yapılacaktır. Başvuru tamamlandıktan sonra adaya, başvurusunun onaylandığına dair mesaj gönderilebileceği gibi adayın kendisi de başvuru durumunu ve bilgilerini internet adresinden kontrol edebilecektir. Yarışmacılarımız, sınav kitaplarını derneğimizden temin edebilirler. Sınav, 29 Ocak 2017 Pazar günü 10.00 -12.00 saatleri arasında erkek/bayan ayrı ayrı salonlarda olmak üzere tek oturumda aynı anda yapılacaktır. Ayrıca yarışmacılara sınava girecekleri yerler E-Posta/SMS yolu ile bilgilendirme yapılabilecektir.” dedi.

 

Barış son olarak, “Yarışmayla ilgili tüm gelişmeler ve ayrıntılar www.peygambersevdalilari.com ve www.siyersinavi.com web sayfasında yayınlanacaktır. Bizlere ulaşmak isteyen kardeşlerimiz, 0533 768 5170 ve 0539 421 8530 telefon numaraları üzerinden bizimle iletişime geçebilirler.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum