Advert
as

Ak Parti Teşkilatından Belde ve Köylere Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Belde ve Köylere Ziyaret

Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ve beraberindeki teşkilat üyeleri Arakonak Beldesi ile Asmakaya Güzergahındaki köyleri ziyaret etti.

 

 

Ak Parti Solhan İlçe Teşkilatı,  yapılan hizmetleri ve mevcut sorunları yerinde değerlendirmek için Arakonak Beldesi ile Asmakaya Güzergahındaki köyleri ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu;”Ak Parti Solhan ilçe Teşkilatı olarak planladığımız Solhan ilçemize bağlı 27 köyümüzü ve Arakonak Beldemizi ziyaretimiz kapsamında, Salı günü Arakonak Beldemizi ziyaret ettik. Ziyaretimize; Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Eski Belediye Başkanı Nazmi Çalışan Arakonak Belde Başkanı Cengiz Süt,  Teşkilat Başkanımız Nevzat Kurtaran, Yerel Yönetimler Başkanımız Fesih Öğüt,  Seçim işleri Başkanımız Hidayet Döner, Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Kızılırmak ile birlikte önce Arakonak teşkilatımız ve Mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Akabinde Esnafımızı ziyaret ettik.  Üç ayrı kahvede Arakonaklı hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Arakonak’ a yapılan hizmetleri ve yapılması gereken hizmetler ile Gençlerimizin Sorunlarını istişare ettik. Sıcak ilgilerinden ötürü Arakonaklı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Çarşamba günü ise Teşkilat üyelerimiz Aydın Uzun, Kerem Köse,  İl Genel Meclis üyelerimiz Mehmet Selim Değer, Tayyip Kaya, Abdurrahim Sayılı, Belediye Meclis üyemiz Sebahattin Kıvanç,  İl Koordinatörümüz Rıfat Yılmaz ve Eşmetaş, Elmasırtı, Kırık, Tarhan, Asmakaya muhtarlarımızla birlikte köylerimizi ziyarette bulunduk. Köylerimize yapılan hizmetleri ve mevcut sorunları yerinde değerlendirdik. Soğuk kış gününde Sıcak bir ilgiyle karşılandık.

 

Köy muhtarlarımıza, köy öğretmenlerimize, köy imamlarımıza ve köylü hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum