Advert
as

Mece,“Halep Katliamına Sessiz Kalınmasın”

Mece,“Halep Katliamına Sessiz Kalınmasın”

Solhan Belediye Meclis Üyesi Haydar Mece, Halep'te sivillere yönelik saldırılara ilişkin,"Halep'te sivil katliamı yaşanıyor. Katliama Sessiz Kalınmasın."dedi.

 

 

Halep Katliamını kınayan Belediye Meclis Üyesi Haydar Mece yayınladığı mesajda; " Halep’te her gün onlarca insanın ağır bombardımanlar altında katledildiğini, Halep’i kuşatan küresel ve yerel zorbaların gün geçtikçe zulümlerini arttırdığını yaşlı, çocuk, kadın, genç demeden mazlum Halep halkına ölüm yağdırmakta ve maalesef bu vahşetin bilançosu gün geçtikçe artmakta, yürekleri burkan bir insanlık trajedisi yaşanmaktadır.”

 

Mece,”Bütün dünyanın gözü önünde Halep yok oluyor. Bu katliamı Zalim Esed rejimini ve destekleyenleri şiddetle kınıyorum. Duyarlı olan herkesi Halep’e destek olmaya davet ediyorum."dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum