Advert
as

Başkan Canlı’dan İlçe Emniyet Müdürüne Plaket

Başkan Canlı’dan İlçe Emniyet Müdürüne Plaket

Solhan Kızılay Şube Başkanı Eşref Canlı, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş’ı makamında ziyaret ederek yaptığı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

 

 

Kızılay Şube Başkanı Eşref Canlı, İlçede asayiş güvenliğinden dolayı İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş’a teşekkür ederek bir plaket verdi.

 

Başkan Canlı, ilçemizdeki asayişi sağlama konusunda ve Kızılay’ın kan bağışında destek verdiklerinden dolayı Soydaş’a ayrıca teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş, Kızılay’a imkânlar dâhilinde destek vermeye devam edeceklerini vurguladı. Soydaş, Kızılay camiasına teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum