Advert
as

Solhan İHH’dan Şırnak’a Kardeşlik Eli

Solhan İHH’dan Şırnak’a Kardeşlik Eli

İHH Solhan Şubesi, hayırseverlerin desteği ile Şırnak’a “Biz Biriz ve Beraberiz” adlı kampanya kapsamında Şırnak’taki mağdurlara gıda yardımı gönderdi.

 

 

 

 

 

Şırnak’taki halkın temel ihtiyaç malzemelerini karşılamak amacıyla İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, hayırseverlerin desteği ile “Biz Biriz ve Beraberiz” adlı kampanya kapsamında Şırnak’taki mağdurlara gıda yardımı gönderdi.

 

Şırnak’ta kazılan hendek, kurulan barikat ve tuzaklanan patlayıcılar yüzünden gerçekleştirilen operasyon nedeniyle 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının 8 ay sonra 14 Kasım’da kaldırılmasıyla Şırnak’ta hayat normale dönmüştü.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan İHH Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç:’’ İslami ve insani sorumluluğumuz gereği her alanda ve bölgede çalışıyoruz. Başta Solhan ve köyleri olmak üzere farklı yerlerde ihtiyaç sahiplerine ulaşma gayretindeyiz. Daha önce biri Suriye'deki kamplara diğeri harap olmadan önce Halep'e iki yardım tırı ulaştırdık. Patani'de kurban Bayramı'nda et dağıttık. Bulanık'ta bir abimize tekerlekli sandalye götürdük. " Biz Biriz ve Beraberiz " sloganıyla başlattığımız etkinliğimizle Şırnak'a gıda yardımı ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hamdolsun. Yardımlarımızda din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan, teşekkür ve hürmet beklemeden İHH gönüllüleriyle beraber çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Tunç" Şırnak halkı için düzenlediğimiz kampanyamıza katkı sunan tüm Solhanlılara teşekkür ederiz. Duyarlı ve değerli halkımızdan Allah razı olsun."dedi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum