Advert
as

Solhan Spor, Lideri Devirdi

Solhan Spor, Lideri Devirdi

Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, 13. Hafta müsabakasında lider Torul Gençlik’i 3-0 yendi.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, 13. Hafta müsabakasında 25 Aralık Pazar günü grubun lideri, Torul Gençlik ile kendi sahasında karşılaştı.

 

25 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Torul Gençlik ile Solhan Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada, ilk seti 25-15 gibi bir farkla temsilcimiz Solhan Spor aldı. İkinci sette ise kıran kırana bir mücadelenin sonunda temsilcimiz Solhan Spor, 28-26 alarak skoru 2-0 yaptı. Üçüncü seti ise yine güzel bir oyunla 25-18 alan temsilcimiz Solhan Spor maçı 3-0 gibi net bir skorla alarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

İlk yarının son maçını alan temsilcimiz Solhan Spor, grupta yenilgi yüzü görmeyen lider Torul Gençlik’e ilk mağlubiyetini tattırarak grubu 3. Sırada tamamladı.

 

Solhanspor, Ligde 13 hafta sonunda 11 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile topladığı 33 puanla ilk yarı sonunda grupta 3.sırada yer aldı.

 

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, İkinci yarıda ilk müsabakasını 7 Ocak 2017 Cumartesi günü Tokat temsilcisi, Niksar Bld ile Niksar Kapalı Spor salonunda oynayacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum